Instagram

Katrins Snapshots

Deng är fantastiskt. Det smärtar mig enormt att vi snart ska skiljas från henne. En så kärleksfull, ansvarstagande, klok, snäll, arbetsam, påhittig, glad och rolig nanny som tagit hand om Falke och killarna här på Koh Lanta. Jag vill att Deng ska få jobba vidare, jag vill det så mycket. Hon har den finaste pojken och en underbar man som heter Sonu som hjälpt oss med allt möjligt här. När vi åker hem har Deng inget jobb mer att gå till så får det bara inte vara. Bor du på Lanta? Ska du hit? Vill du att världens bästa Deng hjälper dig att ta hand om det allra käraste du har? Men skriv till mig Ka[email protected] så hjälper jag gärna till att få till kontakten.

You Might Also Like

 • Jenny
  26 februari, 2019 at 13:12

  Du måste ha väldigt starka gener för jösses vad Falke är lik sina brorsor 😮

 • brun utan sol
  26 februari, 2019 at 17:38

  Effektiva Reductil Dietpiller till Salu.

  [email protected]