Instagram

Katrins Snapshots

Jag gör mig en drömmacka som jag tänker att jag ska njuta av i lugn och ro i skuggan. Ytterst sällan händer det. Oftast kommer en liten fågelunge och gapar glatt och inget gör mig såklart gladare än att mina barn vill äta mina nyttiga produkter. Falke tycker knäckemackan blir extra god när den varma äggröran gör knäcket mjukt och är den toppad med grillkrydda mummar han högljutt ”mmmmmm aroi mak mak” ”mmmmm aroi mak mak”, svarar jag så har vi ett litet moment. Jättejättegott betyder det. Vi pratar mest thai jag och Falkon. Jag kan också tillägga ”Kai aroi mak mak”. Jättejättegott ägg säger jag då. Februari10 ger er 10% på hela sortimentet fram till 23.59 söndag. @cleaneating.se #cleaneating

You Might Also Like

  • brun utan sol
    23 februari, 2019 at 14:24

    Äkta R e d u c t i l. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.

    [email protected]