Instagram

Katrins Snapshots

Alltså Gud rädda mig från den här tyrannen. Eller åtminstone ge mig kraft att överleva utan psykiskt sammanbrott han är galen! Ja, alltså jag minns väl att mellan 2-3 år är den värsta utmaningen men man måste ju ha ett försvar som gör att man glömmer för annars hade man ju inte satt sig i situationen gång efter gång efter gång. Han skriker i mitt öra när han inte får som han vill, springer som en dåre, ramlar, slår sig, kastar sig ut i poolen och utför stup. Klättrar som om han var på väg mot självmord. När jag sjunger ”björnen sover” för att natta honom ligger han tyst i en minut sen skriker han ”mamma sover” i samma melodi. När jag blir arg skrattar han med konstig tillgjord röst. Monster! Nu kom jag in för att lägga mig då ligger han så här. Han tror att han är chef över hela världen. Just det, han pratar mest thai också. Ryter åt mig på thai. Som en liten diktator. Men vad är väl ett år av lite kamp om det sen (hoppas hoppas) blir en liten Ringo av honom. Åh Gud tänk om det blir en Rambo. Å vaj å vaj vad har jag ställt till med.

You Might Also Like

  • Lovisa
    24 februari, 2019 at 15:07

    Haha. Så mycket igenkänning. Jag har fem barn mellan 7,5 år och 5 månader. Och våran 2,5-åring är absolut mest krävande just nu. Blir knäpp i huvudet snart av hennes GAPANDE vid minsta motstånd.