Instagram

Katrins Snapshots

Så går man runt och tänker att man är en grym jävla förälder så bam! får man sig en kalldusch och börjar fundera på HUR man ska sköta det här med uppfostran egentligen. Vad som hänt? Jag sitter i en solstol när en pojke vrålar ”RAMBO HAR SKADAT SIG!!”. Jag kastar av mig skorna och springer. Ni vet som man gör. 10 sekunder tog det för mig att springa dit. 10 sekunder av hemska tankar som visade sig vara ett skrubbsår. ”Han puttade mig så jag ramlade”. Krokodiltårar. “Puttade du Rambo?” ”Han sa att jag har stor näsa och är liten” ”Sa du så, Rambo?” Då fick jag exakt den där minen ni ser på bilden. ”Sa du så Rambo? Det var inte snällt han har ju inte ens stor näsa. Förresten är det snyggt att ha en stor näsa kolla på min stora snygga näsa!”. ”Du har inte stor näsa, mamma och han är liten för att vara sex år”. ”Liten?” ”Ja, kort”. Jag ser på pojken som nu också gråter. William. William ser på mig. Han tar mod till sig, satsar. Sen säger han: ”Jag äter makaroner, falukorv och ketchup VARJE dag. Jag får det för min mamma”. Ehhh nu fattar jag ingenting. Jag ser frågande på pojkarna. Då säger Rambo ”Och det är ju inte nyttigt precis”. ”Ehhh näe kanske inte det men det är Williams mamma som bestämmer vad han äter vad har det här med allt att göra?”. ”JA MEN DET ÄR JU DÄRFÖR HAN ÄR SÅ KORT MAMMA!” Herregud jag dog. Vi säger ju alltid till barnen att om de inte äter upp sin broccoli och äter onyttiga saker så kommer de inte att växa. Så där fick jag.

You Might Also Like

 • Z
  19 februari, 2019 at 20:38

  Hemskt av rambo. Gjorde mig uppriktigt upprörd. Mobbning är aldrig ok och jag hoppas att du pratar med honom om hur man uppför sig.

 • Annika
  20 februari, 2019 at 13:02

  Du menar att han står och talar om för sin kompis att denne äter onyttig mat när det handlar om makaroner och falukorv?
  Nu dog jag över din dumhet över vad du lär ut till dina barn. Det skadar inte att hålla truten ibland.

 • H
  20 februari, 2019 at 19:16

  Annika – tycker duvsen maten är bra eller?