Instagram

Katrins Snapshots

Oj vilken krävande dag den första sen jag kom hit faktiskt. Definitivt självförvållat allt samman men nu ligger jag i sängen med saltvatten och dreads i håret och har inte en gnutta ork att ta tag i det problemet utan vill bara sova. 07 blev jag hämtad, smög ut när de andra sov. Hela dagen på dykbåt, tre makalöst bra dyk på 25 meter så väldigt utmattande. Kom i land thaitid 16 så med andra ord 17.20 så fick åka direkt till min kurs. Hemma 19.45 natta barn. Vräka i mig två knäckeskivor med Philadelphia och grillkrydda (a ja vet men fanns inget annat) och hade inte ätit sen lunch. Sen var det bara att glatt podda en timme med Bingo och sen spela in reklamspottar nu är klockan midnatt och jag är trött. Påminner ganska mycket om en vanlig dag i Stockholm men nu har jag vant mig vid att sitta vid havet med datorn, leka med Falken i poolen och inte alls förbruka energi och framför allt har jag helt glömt bort hur det är att stressa. Inte alls kul att stressa jag väljer thaistajl. Fantastik dykning idag och kursen är ju svinkul men sen hade jag kunnat podda en annan dag. Hoppas att ni inte blir arga på mig att jag är trött/ tråkig i morgondagens podd. Ber om ursäkt på förhand för dålig planering. Nu sover jag. Kryper ner och skedar med min stora älskling Ringo. När han sover får jag passa på att gosa med honom. Han växer ifrån mig så vidrigt jävla fort nu. Stor kille nu. Inte alls kul. Men tack Jessica, Lina, Krister och Åsa för oförglömlig dag idag. Såg precis alla fiskar, bläckfiskar, moräner, sjöhästar men fan ingen valhaj. Man kan inte få allt. Puss!

You Might Also Like