Instagram

Katrins Snapshots

Okej så jag tänkte kolla om jag, alltså jag personen jag, kunde få över 3000 kommentarer eller om ni har ett sjukligt intresse för min företagsbil. Såååå, idag kom min älskade Pontus med ny bikini till ”veckans bikini” och eftersom det är söndag kommer den här. Så nu vill jag höra från er. Bild 1. Jag får sendrag i låret för att Bingo gett order om att jag ska svanka allt för länge. 2. Jag svankar så gott jag kan (urdålig på att svanka). 3. Enkel. Upp-med-armen-le-mot-solen. 4. Luta mig bakåt se avslappnad ut. Notera gärna tjärten här. Den börjar ta sig (squats). 5. Den lättaste: Se kåt ut. (Måste varit glamourmodell i mitt tidigare liv!) Men gör mig inte besviken nu. Låt mig inte torska mot en bil. Jag kommer aldrig resa mig i så fall.

You Might Also Like

  • sara
    10 februari, 2019 at 22:44

    Gå in på min blogg https://fitnete.blogspot.com , där får du veta hur du kan beställa Fitne detox te helt gratis. Fitne detox te hjälper kroppen att på ett skonsamt och effektivt sätt spola ur kroppens system och slaggprodukter. Resultatet bli en märkbar viktnedgång och en piggare kropp.