Instagram

Katrins Snapshots

Definitivt dags för mig att bli mer arty i mina inlägg de där snygga bikinibilderna börjar man ju tröttna på. Fast Pontus har hittat ny outfit så snart jävlar kommer det hetta till här igen. Annars flyter allt på som vanligt skulle jag säga. Igår skrev vi klart texten till vår duett jag och @bingorimer den blir riktigt bra. Vet att det finns några biljetter kvar till showen i Göteborg annars är det slutsålt så det känns ju kul. Kanske kör showen i bikini. Det vore ju att ge publiken lite mervärde kanske. Bjuda på lite naket kan ju inte bli fel. Får i så fall be tekniken sätta in värmefläktar som blåser på mig så jag inte fryser ihjäl. Nu är det en månad tills vi åker hem. Sex veckor till live show. Relationspodden live on stage, det blir grejer det. Nä men kul kommer det att bli. En skrattfest utlovas.

You Might Also Like