Okategoriserade

Fan att jag kapade muffen

Det är fantastiskt här och jag har noll halsbränna. Antingen är det Omeprazolen som äntligen börjat verka eller så är den borta. Jag vaknade 07.27 tre minuter innan klockan skulle ringa med ett leende på läpparna. Sängen är som att sova i himlen. Mjuka dunkuddar runt hela mig. Mellan mina ben, under min mage, under min kropp, jag ligger som en larv. Fast jag hade mardröm om att jag födde. Det var en riktigt obehaglig dröm där bebis i magen plötsligt började röra sig mer och mer och mer och sen lyckade skjuta ut sig själv. När den kom ut var den fem centimeter lång och fick plats i min handflata. Ja, ni hör ju men nu är är jag vaken och bebisen i magen och allt är toppen. Allt är ju aldrig hundra perfekt så lite mardröm ska man kunna leva med. Igår natt drömde jag att jag tappade bort Ringo. Eller jag tappade honom inte men jag kunde inte hitta honom. DET var en mardröm som jag vaknade ur genom ett hetsigt djupt andetag kan jag säga. Jag minns att jag hade mycket mardrömmar mot slutet när jag var gravid med Ringo också, det är säkert ingen fara med det.

Jag kan inte erinra mig om vad jajka sadzone är… Okej jag ringer room service, vänta. Ah! Stekta ägg är de ju! Så. Nu har jag beställt två stekta ägg, en skål med naturell yoghurt och ett fat med ost. Jag blir hämtad klockan 10.00 av en av mina leverantörer och sen kommer dagen att gå i ett. En av dessa hämtade mig från flygplatsen igår. Ruggigt trevlig person. Ska träffa dem igen idag. ”Vi tänkte ta ut dig på lunch men vi är rädda för att du inte ska kunna äta något på restaurangen”, sa han ha ha ha. ”Men vaddå?! Jag äter ju allt! Förutom bröd, pasta, ris, potatis och socker ha ha ha”.

Jag läser en så jävla spännande bok nu ska ni veta. Låg i två timmar och läste igår kväll hur härligt?! Andra andningen heter den och är skriven av Sofie Sarenbrant. Jag tycker mycket om Sofie och hennes syster Tyra också! Mycket.

Okej, jag ska tvätta håret innan maten kommer. Jag måste bara avsluta med att beklaga mig över att jag kapade muffen igår. Fan fan fan fast jag kanske hade blivit avstängd då i och för sig?! Bilden som jag la ut igår kväll har skapat KAOS på instagram and I love it! Jag har fått lära mig från min väninna ”instagramproffset” att om man vill hamna på popularpage worldwide så ska man skriva #love #family #baby etc. Man ska helt enkelt hasha ”stora” ord om ni hajar. Jag tänkte att den bilden jag tog igår var perfekt för att göra just det med. För att det är kul. Så jag gjorde det och jävlar vilket pådrag det är i mitt kommentarsfält! Och jävlar vad mörkrädd man blir när man ser hur konservativa, bittra och olyckliga världen verkar vara. Men jag kan ju lätt skapa en blogg som blir stor internationellt. Det verkar ju fan lättare att provocera världen än Sverige det kunde jag inte ana. Och mellan dig och mig. Det var i sista sekund som jag kapade muffen. Jag tyckte liksom att det såg så jävla coolt ut när den lilla (sjukt ojämna) triangeln uppenbarade sig nerifrån och jag lyckades skugga den så det så riktigt coolt ut ha ha ha det är sant, men fakta kvarstår ju att ni hade fått se överdelen på min muffi men det av den enkla anledningen att jag ville visa er mitt snitt. Jag tyckte att det var fint. Konstnärligt liksom. HA HA HA jag döööööör när jag tänker på hur nära jag var att lägga ut bilden utan att kapa bort muffen. Ni måste gå ut och se kommentarerna i mitt insta. Jag heter katrinzytomierska där. Så kan vi disskutera saken ikväll när jag är tillbaka på rummet.
Katrins Snapshots

Good morning! #healthyfood #life #health #nocarbs #goodfoodforthebaby #lchfklubben.se #theonlyplaceintheworldwithhighqualityhealhfoodwithlowcarbs #instacollage

You Might Also Like

 • Anonym
  3 oktober, 2013 at 09:29

  Vad roligt att du är så lycklig,du och din familj. Men i dag är i dag. och i morgon är en annan dag.. Så lev väl Katrin. Lev väl.

 • Malin
  3 oktober, 2013 at 09:34

  Vem vann vinterjackan???

 • melissa
  3 oktober, 2013 at 09:50

  fattar inte vad som är så provokativt? Folk är så lättstötta. Fin bild på en preggokropp!

 • Anonym
  3 oktober, 2013 at 10:19

  Katrin varför inte sluta att blogga.På instagram håller 90% med dig där får du din bekräftelse. Du är fantastisk. enastående, makalös, underbar, sagolik, otrolig.enorm,.hissnande osv……………

 • Anonym
  3 oktober, 2013 at 10:38

  SLUTA BLOGGA, räcker för mig BILDER BILDER BILDER.Instagramblogg kanske.

 • Amanda
  3 oktober, 2013 at 10:57

  Hej Katrin! Jag ska till Warszawa den 1-4 november och det vore ju guld med en weekend-guide från dig! Helst vill vi festa och shoppa! Jag är sugen på att hitta någon fin päls (helst vintage) och kläder från lokala designers. Vi vill veta mer om olika områden, var ligger down town och var finns mer estetiska områden? Och vilka nattklubbar du kan tipsa om som är bäst! Är allt superbilligt? Finns det mysiga marknader? Vad ska man undvika för ”turist-fällor”?

  Ser fram emot dina tips!!
  Kram Amanda

 • Cornelia
  3 oktober, 2013 at 11:26

  Haha dina bloggrubriker! 🙂 love it.

  XOXO
  http://Cutelittlethings.se – Stil Shopping & Ungmamma-blogg

 • Cloudia
  3 oktober, 2013 at 12:46

  Hej snyggo. Du är så fin och förtjänar bara det bästa!!

  Kram Cloudia

  Ps. Psykologen EVA RUSZ kallade dig sjuk i radion idag:(

 • Anette
  3 oktober, 2013 at 13:08

  Min föräldrar hade nog blivit helt till sig av stolthet av att deras vilsna lilla dotter lägger ut en bild på sitt könsorgan.

  Hon vill ju endast få fler besökare .

  Kallar omvärlden olycklig och konservativ.
  Fast…hon är inte den värsta trots allt, det är jag själv.
  Läser ju denna blogg likt en vampyr som söker blod.
  Känner just nu endast självförakt.

 • Anonym
  3 oktober, 2013 at 13:40

  Katrins läsare vet nog inte vad psykisk sjukdom innebär.
  Det är väl bara tjolahej tjolahoo….
  Själv är jag psykisk sjuk och varje sekund i vaket tillstånd river det och sliter det i kroppen min.
  Längtar bara till att det tar slut livet.

 • Anonym
  3 oktober, 2013 at 14:12

  Men det är väl bara att vara positiv inför livet.
  Svårare än så är det inte
  Tjolahej ttjolahej….ej
  Tänk på Katrins sprudlande energi, jag skiter väl i alla döingar , bara jag mår bra Tjolahej
  Jag mår så jävla bra i kroppen min.

 • Tina
  3 oktober, 2013 at 14:15

  Tycker det är toppen att följa dig här på bloggen.
  Du är såå omtyckt Katrin ska du veta.

 • Camilla
  3 oktober, 2013 at 14:30

  Metro Barbara Trusz 3 oktober 2013

 • Anonym
  3 oktober, 2013 at 14:53

  LÄNGE LEVE LIVET………………………………..

 • Anna
  3 oktober, 2013 at 14:56

  Vilken skön tanke det är att den dag Katrin lessnar så är det tack o hej till anonym, Ron (med stora feta bokstäver) SweTex, Kjärstin och alla som bara är här för att jävlas.

 • Anonym
  3 oktober, 2013 at 15:05

  Ja ta vara på dagen, timmarna, minuterna och sekunderna. ty imorgon kan det vara försent .ALLA SKALL VI DÖ!!!

 • N
  3 oktober, 2013 at 16:55

  mums

 • N
  3 oktober, 2013 at 16:56

  Nya namn i nämnden
  Ny förste vice ordförande i SDN Centrum är Peter Hermansson (M) som tar över efter Lisbeth Boethius. Ny ledamot i nämnden blir Nina Miskovsky (M). Från och med 1 januari är Nina Miskovsky också ny vice ordförande i utskottet för stadsdelsnämnden Centrum. Ny ersättare är Ashkan Ganji (S).

  Handläggare: Stina Borrm

 • N
  3 oktober, 2013 at 16:57

  Ny ledamot i nämnden blir Nina Miskovsky (M). Från och med 1 januari är Nina Miskovsky också ny vice ordförande i utskottet för stadsdelsnämnden Centrum.

 • N
  3 oktober, 2013 at 16:58

  n=nepotism

 • Malin
  3 oktober, 2013 at 17:42

  Usch! Till anonym: du vet väl om att dina kommentarer är dödshot? Alltså väldigt straffbart. Hoppas dom spårar dig fort..

 • sofie
  4 oktober, 2013 at 04:17

  gick in och kollade bilden nu, vad ar folk upprorda for? :s