Instagram

Katrins Snapshots

De är så väldigt gulliga de där två. Pratar thai med varandra, leker, gosar, skojar, garvar sig matta tillsammans. Åker runt med en massa tuktuks på området, provar moppar det bästa Falke vet. Bocykel, ältar Falke. Vi får åka runt en del med honom på moppen också. Bästa han vet! Jag mår skitdåligt idag känner för att slå nån på käften. Jag har haft ytterst lite pms sen jag stoppade in spiralen så är ganska förvånad över den här plötsliga attacken men asså fy i helvete. Varje steg längs stranden kändes vidrigt att ta, orkar knappt hålla uppe ögonlocken, hör inte vad folk säger, vill bara ligga i ett mörkt rum med ac. Vilket jag gör nu. Ett tag ligger jag här. Sen får jag ta tag i saken. I mig själv. Kanske ta ett järn typ. Eller bara låta barnen käka glass till middag och ligga kvar här. Har aldrig gjort en sån sak. Kul att chocka kanske? ”Mamma är dålig ta glass i frysen vi ses imorgon. Kolla youtube tills ni slocknar av ren utmattning jag skiter i vilket hej då”.

You Might Also Like

  • Daniel
    7 februari, 2019 at 18:25

    Snygg e du iallafall 😜

  • sara
    7 februari, 2019 at 22:46

    Gå in på min blogg för att beställa gratis detox te