Instagram

Katrins Snapshots

Vilken härlig heldag vi fick med @themartinmelin han är ju kul minst sagt. Det roligaste idag var när jag berättade för Ringo och Rambo att Martin varit med i Robinson. Minen var oslagbar. ”Har jag varit med i Robinson?”, sa Martin snopet. Jag skrattade så jag fick magknip. ”Sorry killar, jag tar tillbaka. Martin har vunnit Robinson”. Sen satt Martin som en sagotant och berättade om kokosnötter, harpuner, viktminskning på 20 kilo.. Superspännande var det såklart. Ännu mer spännande blev det när han visade filmer på polisaktioner han varit med om. Sjukt coolt när han skjuter med pickadollen. Alltså han visade inget han inte får visa inga missförstånd nu tack. Ikväll från 20 är Martin på Tree House fast han är inte på en raggningsresa. Tänkte ändå jag kunde informera. Hälsa från mig. Alltså jag kan vara källan till om det eventuellt mot all förmodan kunde leda till något.

You Might Also Like