Instagram

Katrins Snapshots

Det händer så mycket här på ön jag hinner knappt med. Det kan hända så mycket mer i det här klimatet när allt går så fort till skillnad från hemma där det tar 45 min att bara ta sig hemifrån med alla overaller, vantar, mössor, ryggor, matsäckar, jisses! Här använder man liksom inte kläder alls. Killarna går till skolan i badshorts, jag går i bikini hela dagen. Drar på mig ett par shorts till gymet. Idag pumpade jag 100 kg i benpress känns stort! På thai-kursen fick jag lära mig att vanliga namn i Thailand är Facebook, Apple, Cd osv. De är galna thaiarna. Döper barnen efter det som är aktuellt för stunden. Väldigt många som heter Apple. Poddat med @malingramer idag också. Där pratar vi om Thailand och hennes bröllop. Jag blir lite avis och lite sugen på att gifta mig igen. Snart kommer hon hit. Såååå drömmigt som hon hade sagt. Då blir det fest. Alltid fest när Malin är med. Vi ska kirra en fyllepdd åt er när hon är här har vi bestämt. Okej hörrni Chai mai? Chai.

You Might Also Like