Instagram

Katrins Snapshots

Det är så mycket som är roligt med den här bilden. Först och främst att vi stötte på en så här stor varan, det är ju det roligaste. Den är lika stor som jag typ. Kanske större till och med. Sen att jag väser ”Ringo, ta en bild” och sen kastar mig ner så nära jag bara vågar och dessutom försöker ställa mig i samma position som djuret. Allt för konsten, är det enda jag tänker. Ringo tycker att det roligaste med bilden är att han lyckas få varanen att se in i kameran, och det är ju kul det med. Nästan lika kul som att jag ligger och krälar. Sen är det kul att jag ser så bitig ut på bilden. Min rygg ser riktigt köttig ut. Jag ser ut som ett djur typ. Och då kanske ni tänker att det här var mitt mest stressiga ögonblick idag men där har ni helt fel. Snorkla med fyra barn utan flytväst på öppet hav. Där två just lärt sig simma. Jag såg inte jättemånga fiskar idag. Jag rekade mest barn kan jag säga. Ringo, Rambo, Aston, Maa. Yes de är här. Eller var är Maa? Där är han. Rambo, shit han dök ner kan han ens dyka ner? Var simmade Aston och Ringo åt andra håller, Maa var tog han vägen, Rambo, kallsup helvete. Den där filmen från min förra post. Inte riktigt samma trip med barn. En helt annan upplevelse. Ett glas vin och jag lägger min nio ikväll. Helt slut. Helt sjukt jävla slut. Och all sol och Falke på båten förvisso med ass men ja… ibland får man känna på att man är trebarnsmamma. Stressen över att ansvara över deras liv! Men vi mötte en varan. Träffa varan check. Ringo lär sig om varaner i skolan han vet hur mycket de väger, hur långa de blir det var liksom lite av en dröm att få träffa en och så bara kom han! Varanen. Inte i fångenskap helt i det fria. Lyckans dag idag. Jag sover nu.

You Might Also Like

  • Camilla @tiobarnsmamman
    3 februari, 2019 at 20:18

    Oj jösses,det hade inte jag vågat göra😂😂
    Bra bild vart det😉👍