Instagram

Katrins Snapshots

Vilodag. Det innebär en massa kompisar över som gör volter i poolen och käkar pizza, storhandla mat – älskar det! Göra läxor med Ringo, pilla i huset, få massage. Ringo har en kompis här som heter Douglas. Jag tycker så mycket om den pojken. Jag brukar inte tycka om andras barn på det sättet riktigt men den här pojken gör avtryck. Han säger kloka saker. När jag blev arg på Ringo för att de försvann på marknaden började jag flaxa med armarna och gorma. Ringo blev ledsen och fick tårar i ögonen för att jag blev arg. Då sa Douglas ”Ringo din mamma blir inte arg på oss för att hon är elak, hon blir det för att hon bryr sig”. Det är en klok och sjukt bra uppfostrad pojke. Hans pappa ligger i Denguen så Douglas och hans lillebror har hängt hos oss idag. Bara bara mysigt och kul.

You Might Also Like