Instagram

Katrins Snapshots

Först vill jag säga att jag tycker mycket om den här bikinin @bymalina. Sen vill jag säga att denguefebern brutit ut på ön och många i vår närhet ligger väldigt sjuka så jag passar på att skriva att allt är fantastiskt om något händer någon av oss. Sannolikheten är tyvärr ganska stor. Sist men inte minst vill jag påminna om rabattkod: januari10 @cleaneating.se sista dagen idag! På bild två ser ni min alldeles ljuvliga middag igår, knäckeskiva med sardiner. Bild tre är min lunch, knäcke med olivröra och annanas. Sista – bästa bilen. Falke visar er sitt favoritgodis!

You Might Also Like

 • Camilla @tiobarnsmamman
  31 januari, 2019 at 12:22

  Snygg bikini 😊👌🏼

  Hoppas ni klarar er från att bli sjuka💖

 • Linda
  31 januari, 2019 at 13:28

  Jättesnygg bikini och vilka härliga bilder! Hoppas vattnet inte var för kallt. 🙂

 • Z
  31 januari, 2019 at 15:49

  Din bikini trosa ser ut som en blöja.

 • Monica
  31 januari, 2019 at 22:34

  Z om du ser i det filtret ser du säkert kryp o elende med!! 😐Jag ser sommar, so,l bad o en fin bikinis 😀