Instagram

Katrins Snapshots

Killarna åker numera skolbuss. Ringo tar hand om Rambo. Fast Rambo behöver egentligen inte tas hand om. I vilket fall är det sjukt gulligt att de tar hand om varandra. De går iväg på morgonen och kommer hem efter skolan. Ibland hämtar vi ändå. För att det är så mysigt att vara på skolan. Idag när jag skulle hämta Rambo pajade bilen. Fjärde gången på tre veckor men vad gör väl det?! Jag fick ta moppen det var inte så kul. Fast det tyckte Rambo som berättade om hela sin dag för mig och sket fullt och blankt i att jag inte hörde ett ord av vad han sa. Ikväll har jag varit på kursen också. Sjukt roligt när fröken frågade om någon visste vad ananas heter och jag visste att det heter Sap-pa-rot bara för att Rambo lärt mig det. Och gissa om han blev stolt när jag berättade om händelseförloppet för honom när jag kom hem. Sjukt stolta båda två.

You Might Also Like