Instagram

Katrins Snapshots

Ja men va faaaan så här går det. Okej jag ska ta det från början. Pontus kom på den roliga idén att jag ska fortsätta med bilder på fula outfits då jag redan lyckats få till två med gräsliga bikinisar. Så på marknaden hittade jag en ruggigt ful mintgrön baddräkt (den jag har på mig). Så har man ju den där proffsfotografen nära till hands så jag ba ”Bingo, knäpp en bild. Inspo @mollyrustas fast med den här fula baddräkten”. A men tjena den blev ju allt annat än ful. När objektet tas från rätt vinkel, med rätt ljuspåslag, rätt kroppsföring och en proffsfotograf blir det liksom bra hur man än vill. Och den här bilden kan man ju liksom inte skoja till på något vis för den är ju minst sagt magnifik. ”Skriv att du blivit baddräktsmodell för ett thai-märke då?”, tyckte Bingo när jag suckade över den fina bilden. Så det får väl bli det roliga då. Jag har blivit badräktsmodell för ett thai-märke. Fast det har jag ju inte. Så där sprack skämtet igen. Jag är bara ganska het. Och baddräkten blev dessutom ganska cool. Men jag måste jobba hårdare med tyngre vikter på gymet för jag håller på att bli lite väl smal, va? Ha ha, stackars mig. Men för en jävla bild han fick till?! Bra bild.

You Might Also Like