Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Man glömmer bort hur billigt det är i Warszawa. Och hur vackert! Och intressant. Ta er partner på weekend hit. Det kostar 500 pix att flyga (wizzair var toppen!), lyxhotell för från 1000 pix för ett dubbelrum, nu åt jag tvårätters på rummet för 150 kr. Taxi är billigt också! Jag återkommer med shopping och sånt sen. Kanske ska göra en weekend-guide till er?! Ingen dum ide faktiskt. Nu är jag mätt och belåten. Tänkte läsa lite och sen sova. Det bästa med det här rummet är att jag nu har sjukt många kuddar!!

You Might Also Like

 • Camilla
  2 oktober, 2013 at 21:17

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • anonym
  2 oktober, 2013 at 21:18

  Men så för fan stanna där så slipper vi dig här i Sverige du hemska människa. Fy du är så hemsk att jag ryser i hela kroppen. Polackjävel, stanna där du är.

 • Lisa
  2 oktober, 2013 at 21:35

  Dessa hemska polacker som reser till Sverige för att råna och lura våra gamla på pengar,ni är jävla svin.Så Katrin stanna gärna i Polen och lär dessa människor ödmjukhet.
  Livet är en kyss en smekning.

 • Lisa
  2 oktober, 2013 at 21:56

  Livet är en kyss en smekning.

  Citat Kristian G

  Livet är en kyss en smekning
  Kristian Gidlund

 • Lena
  2 oktober, 2013 at 21:57

  Men hoppsan vilka konstiga kommentarer Du har fått! Jag ville mest säga att jag vill gärna att du gör en guide till Warza

 • Therese
  2 oktober, 2013 at 21:57

  Katrin, gärna en Warsawa-guide! Min pojkvän är från Polen så vi är där en del. Gillar verkligen Warsawa – shoppingen är ju fantastisk! Och polsk mat är bäst.

  Lisa och anonym: Det säger en del om hur ni är som personer (förmodligen är ni samma person) när ni tror att ALLA polacker är så som ni beskriver. Jag har en helt annan bild. Polacker är de mest trevliga, vänliga och framför allt generösa människor jag träffat (och jag har bott i tre länder). Mycket mer öppna än svenskar, tycker jag.

 • Maria
  2 oktober, 2013 at 21:59

  Du måste ha feta problem i ditt liv! Vem är du (som dessutom inte ens heter något) att gå in o skiva sådana saker på hennes blogg. Skärp dig för fan din rasist!!! Om hon nu är en sån hemsk människa, va fan gör du på hennes blogg?

 • Lena
  2 oktober, 2013 at 21:59

  ……Warszawa menar jag ! Varit i Polen vid ett tillfälle och åker gärna tillbaka dit! God mat och öl, bra priser, underbara stränder…….Njut av tillvaron! Hälsar Lena

 • Chocochock
  2 oktober, 2013 at 22:06

  Vilket hotell bor du på?

  Chokladindränkt Vulkantårta!
  http://chocochock.se

 • Sandy
  2 oktober, 2013 at 22:07

  Ja, gör en guide! En lchf – miniguide i Warsawa, perfekt! 😀

 • Lisa
  2 oktober, 2013 at 22:54

  Min gamla mamma blev lurad av polacker att renovera hennes badrum för 60 000 kronor,vilket senare blev underkänt. 60 000 kronor rakt ut i sjön.
  jävla äckliga polacker, må ni brinna i helvetet!!!!!

 • Lisa
  2 oktober, 2013 at 23:12

  polacker tänker bara på pengar, sen skiter de i hur människorna mår.
  Så aven Katrin verkar det som.
  Så stanna kvar i Polen och utnyttja dessa arma stackare.För det är pengar som gäller det är pengar som är riktigt
  Vem bryr sig om andra. Inte Katrin i varje fall.

 • Me
  3 oktober, 2013 at 00:06

  Tycker det ser ut som ett Hilton.

 • polack
  3 oktober, 2013 at 00:26

  Men hur kan du generalisera alla polacker !? alla är väl inte likadana! Tror du att ni svenskar är så perfekta eller?! Det finns också svenskar som rånar och lurar, men det har du inte nämnt . Nationalitet har inget med kriminalitet att göra idiot!

 • Elisabeth
  3 oktober, 2013 at 02:26

  Bara idioter beteer sig som du ger men det hade du hört redan innan så… inget hjälper heller, du dör lika dum.

 • Elisabeth
  3 oktober, 2013 at 02:30

  Du Lisa – dessa ”jävla polacker” inte är polacker alla gånger, det finns minst lika mycket svenskar, romer, ryssar, somalier, irakier, kinesser och annat folk som är minst lika svin som du vill skuldbelägga polacker för.Antingen är du rasist eller hemmablind. Res för fan lite från din lilla bubbla- se dig omkring och lär känna folk innan du slänger ur dig saker som du tydligen ens själv fattar innebörden av. Tagga ner din dumma attityd och inte minst kolla upp fakta. Dina svenska medsystrar och bröder förekommer ganska ofta i register de med så…

 • anonymous
  3 oktober, 2013 at 06:37

  Tyvärr är det Katrin själv som öppnat fältet att hänga ut och hata olika sorters människor, det är ju inte då konstigt att hon får sådana kommentarer tillbaks…Skyll inte på läsarna utan man kan ju fråga varför Katrin själv går in och läser sådant i andra bloggar som hon hatar och sedan skriver om..

 • Marie
  3 oktober, 2013 at 07:22

  Åh, vad fint det ser ut. Sängarna ser mjuka och härliga ut. Gör gärna en guide.

 • Linda
  3 oktober, 2013 at 09:08

  Hej! Åh det ser så härligt ut med hotellrummet! Lägg upp dina bästa tips om Warsa snälla!!!Heja heja du är grym glöm aldrig det. Kram Linda från Gotland

 • Agnes
  3 oktober, 2013 at 15:10

  Livet är en smäll en örfil
  Rånad förödmjukad blev min farmor
  av polacker
  jävla kackerlacker

 • Agnes
  3 oktober, 2013 at 15:13

  svarar själv: att öststatskriminella
  inte alls är snälla
  fast dom kallas katoliker
  rånar stjäl och sviker.

 • Fredrik
  3 oktober, 2013 at 16:49

  Motsvarande 5000 SEK i månaden.

 • Fredrik
  3 oktober, 2013 at 16:49

  Medelinkomsten är motsvarande 5000 SEK. Då blir det billigt.

 • polack
  3 oktober, 2013 at 19:27

  fattar inte varför du blandar in religion i det hela. Religion har inget med det att göra. Du kallar oss polacker för jävla kackerlackor. Det är en ren diskriminering. Har du glömt hur ni svenskar har emigrerat till USA under 1800 talet. Sverige var fattig då och ni emigrerade för att ha ett bättre liv där. De flesta polacker som har flyttat till Sverige vill ha ett bättre liv och det finns bara få som du beskriver. Men det finns också svenskar som rånar,mördar, fuskar och etc. Tror du att ni svenskar är så perfekta och oskuldsfulla? Du får läsa på lite för att det verkar som att du har ingen kunskap om polacker eller katoliker egentligen. Det verkar också som att du känner inga polacker, så sluta prata om dem och istället prata med de,då du kan ingenting om polacker och katoliker egentligen! Och slutligen så din farmor kunde råna vem som helst, och det var bara en slump att de kom just från Polen. Hade de varit svenskar så hade du kanske inte reagerat så hård eller skulle du också kalla de för kackerlackor? Det finns inga onda människor utan onda och dåliga handlingar !!!!

 • Em
  3 oktober, 2013 at 19:30

  Oj vad inspirerad jag blev av att åka till Warszawa! Mor min fyller 60 i helgen och vilken perfekt födelsedagspresent! Jag står mellan Victoria och Hilton men rummen på Victoria (som de har på hemsidan) ser inte hälften så mysiga ut som det du bor i. Så vad är det för rumssort du har? Så jag vet vad jag ska boka.

 • Jenny
  5 oktober, 2013 at 07:44

  Stick anonymjävel!!

 • Marysia
  9 oktober, 2013 at 18:31

  Kan du inte göra en guide om Warszawa, särskilt shoppingen? Jag har alltid velat åka dit och hoppas på att få åka dit snart…Kram!!!