Instagram

Katrins Snapshots

A men asså varenda varenda måltid här tar jag sats och njuter av. Det har blivit som en rutin. Som att jag tackar de högre makterna för alla grönsaker och frukter som smakar så mycket. För tonfisken för äggen. Eftersom jag fastar till 12 jämt blir det ännu godare att äta då. Idag sprang jag på morgonen och då blir det ännu godare att äta mmmmmmmm säger jag högt innan jag tar min första tugga. Jag äter mycket mango här. I salladen med feta och oliver gör den sig utomordentligt delikat. Ja vet den där bikinin är allt annat än insta-vänlig som @biancaingrosso hade uttryckt det men alltså det är den bästa jag hittat här. Ska definitivt göra en större kraftansträngning för det här är ju KATASTROF. Men njuter man lite för mycket av livet blir det lätt att man glömmer vad man har på sig och helt ärligt så ligger mina nya Chanel-sandaler ouppackade i sina små påsar och jag tror de kommer att packas upp i sommar i Stockholm. Livet på Lanta innefattar liksom inte Chanel. Chanel är inte värdigt livet på Lanta. Men rökelser har jag köpt! Och några saronger. A och den här vidriga bikinin förstås. Ni behöver inte skiva att den är fin för den är verkligen inte fin. Men kroppen däremot börjar bli tajt. Kanske att jag lyckas få till de där jävla magrutorna här. Just nu har jag faktiskt ingen aning om det ens är möjligt. Vi får se!

You Might Also Like