Instagram

Katrins Snapshots

Nä men det här livet är fantastiskt har inget att klaga på. Det bästa är att man får sån positiv tid med barnen. Imorse körde jag killarna. Vi skrattade hela vägen till skolan. Först åkte vi bakom en bil som vattnade asfalten så då tyckte jag att det var ett ypperligt tillfälle att tvätta bilen så jag körde precis bakom den med vindrutetorkarna på max. Killarna skrattade så de kiknade. ”Perfekt! Då fick man en gratis biltvätt!”. Sen åker jag ju över på fel sida ibland fortfarande och då skriker killarna ”Feeeeel sida”, och då väjer jag tillbaka in i vänster fil. Sjukt kul tycker de. På skolan var det föräldrarfika och tipspromenad. Sjukt kul! Sen åkte jag direkt till gymet. Hängde lite i baren tog en proteindrink. Njöt av livet. Sen ut i hettan och till marknaden för att ladda upp med grönsaker och frukt. Underbart idag körde jag allt på thai det var väldigt kul! Yii sip är tjugo. Det är ett undantag. Note to self. Ser ni ljuset på bilden? Ljuset gör att man mår väldigt bra. Och havet. Skönt också att det inte finns p-lisor här. Man ställer sig var man vill och det funkar finemang för alla. Märkligt att ett sånt system inte kan funka i Sverige. Tycker nästan det mesta funkar bättre här utan alla lagar och regler. Passar mig kanske.. man är olika. Nu ska jag jobba och sen ta Falkon till parken. Ännu en grym dag på Lanta.

You Might Also Like