Instagram

Katrins Snapshots

Idag hade jag min första telefonkonferens i Thailand och det gick väldigt bra! Linan bröts inte en enda gång och mötet fortlöpte i två timmar drygt. Skillnaden var väl kanske att herrarna satt i flotta kostymer i ett konferensrum i ett småkyligt Stockholm och jag i bikini vid poolen med det här framför mig. Vi såg inte varandra så ni inte tror att jag i video skulle dyka upp i bikini. Ville bara vara tydlig här. Det går väldigt bra att jobba härifrån. Fram till ett på dagen sitter jag helt ostört och svarar på mejl och skriver manus. Sen vaknar Sverige och då kommunicerar jag med kontoret och idag konfererade jag alltså. 17 min tid. Elva hemma. Väldigt bra. Lagade fantastisk middag till bara mig idag. Grönkålssallad med scampi, trodde jag ja! Packad crabfish var det visst. Där lurade de mig! Men det var gott faktiskt. Lite gummiaktigt som typ halloumi i konsistensen. Killarna går numera nästan uteslutande runt i thaibyxor såååå skönt och Rambo har ritat en papaya. Otroligt fin papaya dessutom.

You Might Also Like