Instagram

Lanta och stranden

Idag hade jag min första telefonkonferens i Thailand och det gick väldigt bra! Linan bröts inte en enda gång och mötet fortlöpte i två timmar drygt. Skillnaden var väl kanske att herrarna satt i flotta kostymer i ett konferensrum i ett småkyligt Stockholm och jag i bikini vid poolen med det här framför mig. Vi såg inte varandra så ni inte tror att jag i video skulle dyka upp i bikini. Ville bara vara tydlig här. Det går väldigt bra att jobba härifrån. Fram till ett på dagen sitter jag helt ostört och svarar på mejl och skriver manus. Sen vaknar Sverige och då kommunicerar jag med kontoret och idag konfererade jag alltså. 17 min tid. Elva hemma. Väldigt bra. Lagade fantastisk middag till bara mig idag. Grönkålssallad med scampi, trodde jag ja! Packad crabfish var det visst. Där lurade de mig! Men det var gott faktiskt. Lite gummiaktigt som typ halloumi i konsistensen. Killarna går numera nästan uteslutande runt i thaibyxor såååå skönt och Rambo har ritat en papaya. Otroligt fin papaya dessutom.

You Might Also Like

 • Camilla @tiobarnsmamman
  16 januari, 2019 at 18:43

  Underbar bild 😍

 • Ida
  20 januari, 2019 at 17:16

  Läst instagram 27/12. Kommer självklart inte att köpa något cleaneating.

 • Barnfamiljen
  21 januari, 2019 at 17:57

  En så fantastisk bild. Så talande och beskrivande. Barn och föräldraskap, strandpromenad, vatten, naturen.. Åh! 🙂

 • Slimex
  23 januari, 2019 at 20:14

  Effektiva Slimex Reductill till salu.

  [email protected]

 • KR
  24 januari, 2019 at 19:06

  Din musli blev sågad idag i en video jag så från Matgeek.
  Det kan man förstå. Han sågade din innehållsförteckning.