Instagram

Katrins Snapshots

Tänker på att jag inte alls är imponerad över alla kändisar som bor i LA och deras vältränade kroppar. Med rätt förutsättningar är det ju hur lätt som helst. Nu bor jag i ett hus med pool. Så efter att pojkarna gått till skolan och barnflickan kommit och tagit Falke ner till stranden precis framför huset så kör jag yoga 45 minuter. Jag är skitdålig nu då jag inte kört på länge och ni som kan reagerar säkert på att jag borde sitta ner i den här positionen men jag är stel som ett kylskåp så det kommer att jobbas på. När jag är klar med yogan simmar jag i 30 minuter, badar med Falke sen jobbar jag i tre timmar. Äter lunch idag en sallad med färsk tonfisk, rödbetsröra och knäckebröd @cleaneating.se tjena! Sen jobbar jag två timmar till sen åker jag till gymet eller hämtar killarna beroende på dag. Så tre träningspass per dag är inte ens svårt att få ihop här. Hemma får jag med nöd och näppe till fyra på en vecka. Väldigt olika liv. Namaste.

You Might Also Like

 • Grodan
  15 januari, 2019 at 08:12

  Någon som kämpar med sin övervikt? Har mina blå vita kapslar utifall någon e intresserad.

  [email protected]

 • StrongMama
  15 januari, 2019 at 10:23

  Vilken otroligt härlig bild !!