Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Bomben! Guuuud ni skulle se mig i min baddräkt nu. Jesus. Flodhäst! Jag får inte basta här för att jag är gravid är inte det märkligt?

You Might Also Like

 • Chocochock
  2 oktober, 2013 at 20:00

  Flodhästar är gulliga 🙂
  Häftig Bild. Spegeltak?

 • Anna
  2 oktober, 2013 at 20:40

  Va?? Får inte gravida basta? Hela Finland viker sig av skratt! Där bastar alla. Jämt.

 • Josefine
  2 oktober, 2013 at 20:44

  Varför? Det är inte farligt att basta när man är gravid, jag har bastat flera ggr (är finne, hehe) min bm skrattade och okejade det hela och sa att om det skulle vara farligt så skulle inga finnar fått några barn 😉 Sitt en stund bara och drick vatten undertiden. Vem som helst förstår ju att man inte maraton bastar när man är gravid..

 • jannice lindell
  2 oktober, 2013 at 20:45

  får man inte basta om man är gravid? har väl något med bakterier el så att göra eller? kram

 • sofi
  2 oktober, 2013 at 21:17

  Fan vad snygg pool!!