Instagram

Katrins Snapshots

Jag måst ju avge en snabb rapport det är så sjukt mycket som händer här och snart är det morgon igen och då ska vi upp och köra på igen! Meeeeen… (thaiifierad)
1. Falke får knappt myggbett längre. Dels har han vant sig vid Thailand för jag smörjer honom inte alls ofta men det som visade sig funka var ”off”. 2. Jag har börjat Thai-kursen och jävlar… jag har pluggat en del olika språk i mitt liv och jag kan polska (svårt språk) men det här?! Vette fan asså.. allt låter likadant och är sjukt svårt att få ordning på. Idag spelade vi i alla fall Bingo på lektionen så ni fattar tempot på kursen. Fort. Men kul! Jag kör vidare.
3. Idag kom vi till kapitlet i Tzatziki-boken där de säger knulla. Helt sjukt var det faktiskt. Vi fnissade ihjäl oss jag och Ringo. Sen slog Ringo igen boken och sa ”Mamma, vi kan faktiskt inte läsa den här boken mer”. Men det kan vi för den är skiiitkul! Han visste vad knulla är. Till min förvåning faktiskt.
Ok ok måste plugga thai nu. Vill liksom impa på barnflickan imorgon och säga ”Hej Daeng! Hur mår du idag? Jag heter Katrin, är från Sverige. Är du hungrig? Den här bananen var dyr. Oj så varmt det är, ska du bada i poolen med Falke?” Asså det där är en bråkdel av allt jag lärt mig idag. A ni hajar. Tempo minst sagt!
4. Det är fri frakt på @cleaneating.se koden är frifrakt300
Det var allt! Godnatt.

You Might Also Like

  • Grodan
    15 januari, 2019 at 00:55

    Någon som kämpar med sin övervikt? Har mina blå vita kapslar utifall någon e intresserad.

    [email protected]