Instagram

Katrins Snapshots

Nu är livet så där för bra igen fan kommer nåt skit hända snart då? Huset är perfekt. Helt fantastiskt är det. Overkligt. Älskar det. Idag fick jag åka ensam till mataffären. Ni fattar, va? Det är det bästa som kan hända mig. Strosa ensam i en matbutik på obegränsad tid. Allt från vitvinsvinäger till tops till salt till fotkräm till tonfisk allt köpte jag! Sen fick jag ringa dit Bingo för hade inte tillräckligt med pengar att betala. Sen fick jag packa upp allt i lugn och ro och göra ordning i köket och ååååå lycklig blir jag av sånt! A! Vet ni vad jag har gjort?! Anmält mig på thai för nybörjare. Längtar sååå imorgon börjar kursen. Jag är som ett barn pirrig och kan inte bärga mig. Har fuskpluggat med städerskan idag. Jag kan redan säga ”Jag heter Katrin” ”Jag är från Sverige” ”Jag är student”. Bra, va?! Det är skiiitsvårt men skiiiitkul.

You Might Also Like