Instagram

Katrins Snapshots

Jag vill dela allt med er för den här resan vi gör är magisk! Sen ligger jag ju med Falke i sängen från 20 varje kväll så då kan jag ju lika lägga tiden på att visa er. Och berätta! Okej, så thaiifieringen går framåt kan man säga. Rambo kör moppe med Sanny (ny polare), jag kör runt i stans stekarbil som vi hyr för 150 kr/dag. Vänstertrafik (tog exakt 2 minuter att ställa om sig), på marknaden idag vipade jag hysteriskt i ca 10 minuter sen gav jag upp. Nu får våra kroppar fan visa vad de går för det går inte vipa så mycket som krävs för allt är sinnesjukt skitigt jag släpper det nu. Tog bilen till gymet själv (!!) idag alltså fick en hel timme ensam det var fantastiskt. Ba tog kärran och gled dit. Som en lokal. Kände mig asball. Ja, vidrigt med de där små bebisgetterna i bur men tänker att matar inte vi dem för fem spänn flaskan blir de inte matade alls. Bilbanan – succé. Och på sista bilden ser ni. Jag går alltid, alltid med en @cleaneating.se påse på axeln. Och snart kommer paket från Sverige med nya produkter. Snart, ha ha, ska bli kul att se hur snart det blir. Och vad jag får lägga på frakten. Låt mig få återkomma. Så… 9 dagar har gått. Vi börjar acklimatisera oss. Livet är fantastiskt. Imorgon flyttar vi. Igen!

You Might Also Like

 • Lina
  12 januari, 2019 at 17:54

  Hej Katrin!
  Det är så härligt att följa er. Men jag fattar inte. Det är ofta du skriver som att det ska finnas flera bilder men jag ser alltid bara 1?? Varför? Vet du?

 • Hjhj
  12 januari, 2019 at 18:14

  Men herregud Lina….

 • Lina
  12 januari, 2019 at 21:33

  Åh skicka lite värme till oss här hemma =)

 • nn
  13 januari, 2019 at 19:18

  Måste vara något fel sedan du ändrade din blogg för det kommer inte upp några bilder.