Instagram

Katrins Snapshots

Älskar stunderna jag får med min lilla stora Ringo då vi läser. Varje dag hittar vi en halvtimme då han läser för mig och alla ni trogna följare vet ju vilket helvete jag haft med att hitta en bok som han ska tycka om. Vi har hittat boken. Tack tack tack Jessica, Falkes fröken på dagis, för påsen med böcker jag fick låna av dig vi äääääälskar Tzatsiki. ”Ringo jag är så nyfiken på hur Maria Grynwall ska reagera på hjärtat, kan vi inte läsa snart?”, säger jag och då ser jag att Ringo vill läsa han VILL läsa för det är så sjukt spännande! De spelar nigger, de kallar varandra för pissråtta, de säger att killar slåss för att de är killar love it! Så sjukt fel i dagens samhälle så sjukt uppfriskande för mig och min åttaåring. Mamma! @babamalgosia du MÅSTE gå till bokhandeln och köpa en ny Tzatsiski-bok och ta med till oss när du kommer. Hälsar Ringo. (Ditt första = viktigaste barnbarn)

You Might Also Like