Instagram

Katrins Snapshots

Myggorna håller på att äta upp min bebis, jag blir galen! Provar mig igenom alla myggmedel idag testar vi off herregud! Mycket tjat om ormar innan vi åkte det är myggen som är det största problemet här. Men bara på Falke, ingen annan som blir drabbad. Idag körde vi vårt första thai-boxningspass jag vette fan hur bra det är för min nacke men ni vet hur jag resonerar. Fuck it så länge vi har kul. Får väl köra den där operationen sen i värsta fall. Killarna var grymma. Såklart! Ringo asså vilken hjärtekrossare. Jag ser det hända.

You Might Also Like

  • Annika
    11 januari, 2019 at 12:41

    Jag och Falke alltså 🙁 Allergi mot mygg tror jag då jag får såna stora variga blaffor jämt. Nu senast i Dubai var jag helt förstörd om benen. Har inga bra tips annat är allergitabletter och saltvatten mot klådan.