Instagram

Katrins Snapshots

Asså wow och jag som är så jääääävla skön och liksom ba skiter i det mesta ba cykelhjälm skit samma, bilbälte vem bryr sig jag blir som omvänd när alla och allt är hundra gånger värre. Här är jag paralyserad. På infoträffen på skolan fick vi rekommendationen om att helst inte åka allt för många på en moped, helst använda hjälm och inte köra fulla. Det är sån hajshapparall här jisses! Anställde just en thailändsk nanny som kommer säkerställa Falkes säkerhet dagtid när jag är hemma. Sju dagar i veckan 08.00-16.00 kommer hon vara med mig. 3800 kr per månad kostar hon mig. Hon överlycklig jag desto mer. Sen kör vi svenska Olivia om jag ska iväg kvällstid eller om de stora killarna är med så de kan prata! Hur bra?! Tränar med @energylinda och det är skiiiiitkul. Köpte gymkort idag så jag kan kubba det går absolut inte att kuta utomhus här jag vill leva. Hör du det @sippanhagerman vi vill inte dö! Snart kommer du! Längtar efter dig.

You Might Also Like

  • Ewa
    11 januari, 2019 at 14:26

    Hjälm har man väl bara om man har någonting i skallen att vara rädd om? Detsamma gäller bilbälte, skallen genom vindrutan, ingen förlust kanske?