Instagram

Katrins Snapshots

Jag är inte thaiifierad alls än, jag sjåpar med att killarna ska tvätta händerna hela tiden, inte klappa katter på gatan, absolut inte äta annat än från ”ordentlig” restaurang osv. Ge mig en vecka till sen köper jag tuppfötter som snacks, inte där än. Igår fick jag panikattack över att allt är så skitigt är det verkligen så svårt att ta en trasa och torka av saker? Skit samma, som jag sa igår, jag letar problem jag är tjej. Idag var vi på Oasis som så många tipsat om det var grymt! Åt en hel lunch utan socker och brödet hade jag med mig själv såklart. Skulle aldrig kunna leva utan knäckebrödet. Det är det godaste som finns. Vill passa på att nämna att ”kom-igång-paketet” fortfarande ligger på dunderpris i vår webshop @cleaneating.se Länk i min profil.

You Might Also Like

  • Ewa
    10 januari, 2019 at 13:06

    Utan både bröd och socker blir du snart fit.