Instagram

Katrins Snapshots

Nä men allt är helt fantastiskt. Det tar ju såklart några dagar att hitta sin grej och vi är inte där än helt, jag ska till yogastället och följa era tips på massa saker MEN: idag började killarna skolan och det var.. jag fick dra ner brillorna mest hela tiden för att inte avslöja mina tårfyllda ögon. Det var precis som vår skola hemma i Sverige. Fantastiska lärare och pedagoger, mys mys mys. Skoltishor (så stolt att Ringo valde rosa och inte blå), vattenflaskor där man stödjer projekt för att rädda Thailand från nedskräpning, hjälpa föräldralösa barn IRL, samma läroplan som hemma, ordningsamma lärare, Rambo har ukulele-träning, Ringo får lära sig att jonglera med eld alltså väck mig ur drömmen! Jag är så avis vill också gå på den här skolan. Ska mina barn lära sig Thai men inte jag? Var finns det språkkurs för mig?! Hur kan folk inte tipsa om det fantastiska internationella dagiset för Falke?!! Skolar in honom imorgon. Chelsea heter hans fröken och hon är den gulligaste amerikanskan jag mött! Ok, jag är lyrisk. Tänk vad våra barn får uppleva. Drömmen. Älskar allt med det här. Och då har vi knappt kommit på plats. Magi. Skrolla och se hur glad Rambo är över sin ukulele det är ju helt otroligt. Och Falke på sitt nya dagis. Det är så bra allt samman.

You Might Also Like

  • Daniel
    10 januari, 2019 at 10:30

    Jag älskar dig och bingo rolig pod idag du e ju helt bäng 😅