Instagram

Katrins Snapshots

Yes! Vi har hittat gröna smoothies. Fantastiska gröna smoothies utan socker i! På samma ställe som är ett vego/veganställe har de en hel meny full av ljuvliga rätter. Blomkålsris, pad thai med morotspasta istället för nudlar, raw food… inte en enda rätt utan socker i. Det är så sjukt. ”No sugar?! Not possible. We use palm sugar in all dish”. Fattar inte. Fattar inte. Om fyra dagar flyttar vi in i huset då kommer jag laga maten själv. Det här går ju inte, de är inte kloka med sitt socker i det här landet! Annars är allt fantastiskt. Men ni vet hur det är. Har man inga problem så skapar man dem själv. Jag skapar ett sockerproblem. Men för i helvete jag hatar socker. Börjar hellre röka ett paket Marlboro lights om dagen än att äta min mat med tillsatt socker. Ursäkta mitt gnäll, jag fattar att det är obefogat.

You Might Also Like