Instagram

Katrins Snapshots

Ingen ordning alls på bilderna i flödet idag. Först var vi på marknaden i Salabim (sista bilden), nääää först vaknade Falke med feber. Kollat allt, pratat med @doktor.se ingen dengue eller malaria kan bryta ut efter så få dagar så nej tack till expertishjälp jag har läget under kontroll! Men det sliter i mitt hjärta att se plutten så ynklig och uppgiven såklart. Nej, inga utslag, han äter och dricker så vi ser tills imorgon. Men 40,5 har han. Ställer alarm i natt och håller ställningen såklart. Men på marknaden var han glad och vi tokshoppade till killarnas stora glädje. Jag unnade mig ett par Nike-skor för jag glömde mina löparskor hemma. 250 spänn perfekt! Såååå mycket billigare i Thailand än hemma! Vi kom hem och kutade ner på stranden. Där spelade killarna fotboll med ett glatt gäng av alla tänkbara nationaliteter, tänk alla barn behöver inte vara svenska för att det ska bli kul! Sen lagade jag och Pontus (mest Pontus) en fullkomligt jävla magisk middag. Mat, va?! Livets gåva till lycka. #capeshambala

You Might Also Like

 • Reductil
  6 januari, 2019 at 16:47

  Äkta Reductil. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.

  [email protected]

 • Katrin
  7 januari, 2019 at 08:06

  Salabim?
  Saladan heter det