Instagram

Katrins Snapshots

Vi är framme. Satte just på telefonen fått sjukt många sms om stormen som inte är på väg dit vi är så allt är lugnt. Har inte sovit på över ett dygn så jag är väldigt trött. Falke sov mesta delen av resan så det var ju bra. Han sov på mig så jag känner mig lite mör. Han är tung och våldsam när han sover. Fått en del smällar på käften. Jag alltså. Av honom. Såg en sjukt lökig film som handlade om rika chineser. Snyftade kanske lite på slutet ändå när jag tänker efter. Jag är ganska lökig också. Imorgon börjar vi på ny kula. Underbart att vara här ändå. Hos underbara vännerna @capeshambhala ps. Sitter i mörkret utanför huset och hör syshor, andra djur och vågorna klucka. Lycka i det. Det är väldigt varm. Och mörkt.

You Might Also Like

  • Reductil
    3 januari, 2019 at 22:20

    Äkta Reductil. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.

    [email protected]