Instagram

Katrins Snapshots

Sista dagen på ett bra år. Det här året har kanske varit det längsta i mitt liv. Det började med en separation. Ganska deppig satt jag i mörkret med en bebis och två små pojkar. Jag minns att livet kändes ganska tufft och jag undrade om jag skulle känna mig hel igen. Året har gått och allt har sakta fallit på sin plats. Idag känner jag mig stark och glad. Jag har hittat min formula för mitt liv. Fokus på rätt saker och ta strider som förtjänar att kämpas för. Mycket kompromissande men framför allt har jag lärt mig att njuta och glädjas av de bra stunderna. Och de jobbiga är bra också för det är dem som gör att de bra blir ännu bättre! Så nu är jag väldigt nyfiken på om 2019 kan bräcka 2018. För det blir svårt. Men möjligt! Gott nytt år kära vänner. Jag bjuder på grönkålsallad i vanlig ordning. Och så har jag bakat pizza på brödmixen, hur bra?! Skrolla till höger och bara kör! Smeta ut mixen, förbaka i 30 min, låt svalan och lägg på topping. In igen och kör en kvart cirka. Bästa nyårs-snittarna @cleaneating.se

You Might Also Like

 • Malin
  31 december, 2018 at 18:57

  Men sååå fräsch! Tjoho, keep up the good vibes

  Kramar

 • kristina
  1 januari, 2019 at 09:54

  Härligt, Katrin! Allt gott till dig och barnen och de bra människor du har omkring dig!