Instagram

Katrins Snapshots

Så! Perfekt. Mysig hemmadag fick jag och Falke. Vi bakade bröd, och nu kan jag äntligen förstå vad så många av er menar när ni säger att proteinbrödet är klurigt att få fluffigt och inte degigt det har ju helt med ugnen att göra. I ugnen här måste det gräddas mycket längre än i min ugn hemma så man får prova sig fram för det ska absolut inte vara degigt. Sen åt vi äggmackor och det är det godaste vi vet. Ni måste baka det här brödet till era barn. Och till er själva! Så nyttigt och gott. Gott med sylt på också. Och ost. Och avokado. Sista bilden har ni receptet på nyårstårtan. En snäll följare skickade det, tack för hjälpen! Nu ska jag krypa ner i sängen hos Falke som sover sjukt sen nap. Inte så kul för nattningen ikväll men den är inte jag som står för, tihi. Vi har det mysigt nu och det är det viktigaste. Just nu. @cleaneating.se #cleaneating

You Might Also Like