Instagram

Maybeauty ansiktsmask

Samarbete/ Vem skulle inte vilja ha en Spa-upplevelse? Det är den närmaste spakänsla man kan komma i hemmet. Köp hem lite badskum, rökelser och ljus, erbjud en massage och du har den perfekta presenten eller försenade julklappen fixad!
Jag brukar ju hinna klämma in en ansiktsmask lite då och då men det är sällan jag hinner unna mig tre behandlingar plus bad. Man känner sig lite som en ny människa efteråt, ni borde prova!
MayBeautys ansiktsprodukter går väldigt bra att använda var och en för sig, men jag fick höra att det skulle bli ännu bättre resultat om man använde de i en trestegsraket. Jag brukar ju vara nöjd annars och tänkte inte att det kunde bli så mycket bättre, men jag blev faktiskt överraskad av skillnaden! Jag måste hitta tid till det här oftare. Man börjar med den svarta populära Face Mask. Har ju sagt det förut och säger det igen – Den gör ont, men den är bra. Man blir så len i huden efter, man kan knappt tro att det är sant! Vad den gör? Den sliter ut massa smuts, pormaskar, och död hud. Det tar ca 40 minuter för den att stelna, under tiden passade jag på att spela vändtian med Ringo som spöade mig gång på gång! Sedan fortsätter man med Face Gel som tar bort de döda hudcellerna som inte Face Masken lyckas ta bort. Det är den snabbaste behandlingen. Man bara masserar in gelen i ansiktet och ser så småningom hudceller som korvas av. Efter det lägger man på Pore masken som ska verka i ca 30 min, jag la mig i ett bad under tiden. Pore Masken som är nr 3 och den sista i ansiktspaketet rensar dina porer på djupet och gör de mindre. På mig funkar den även som en primer tycker jag, sminket lägger sig mycket snyggare efteråt och håller längre!Och det bästa av allt, du får nu 30% rabatt på ansiktspaketet om du skriver koden kitkatrin eller klicka här.

You Might Also Like

 • God Jul
  28 december, 2018 at 14:16

  Äkta Reductil. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.

  [email protected]

 • Nyeste Fodboldtrøjer
  14 maj, 2019 at 12:43

  You are so cool! I do not think I have read through anything like this before.
  So nice to find another person with genuine thoughts on this subject.

  Seriously.. thank you for starting this up. This website is one thing that is required on the web, someone with some originality!
  Nyeste Fodboldtrøjer