Instagram

Katrins Snapshots

Tycker ni att det ser ut som att det händer mycket i mitt liv just nu? Känns det som att jag stöter på många galna skåningar i spåret som bråkar med mig? Sinnessjuka taxichaufförer som skäller på mig för att jag är otrevlig? Tror ni att det dyker upp barer och härliga nattklubbar i skogen där jag kan svinga mig i takkronor eller jag vet! Tror ni att det sitter tatuerare bakom granarna som kan tatuera mig efter att jag dragit några sköna järn på baren bakom granen innan svängen efter att vi passerat sjön? Sluta bråka med mig och sluta tro att jag delar med mig och underhåller er för att jag har ett behov av det. Jag gör det naturligtvis i första hand för att tjäna pengar. Allt jag gör i mitt kommersiella arbete gör jag för att tjäna pengar sjukt, va? För att sälja mina produkter, för att kunna driva mitt företag utan lån. Men även för att kunna hänga i Thailand tre månader och även för att köpa mig Gucci-väskor och smycken från Engelbert. Jag vet inte riktigt varför jag plötsligt blev så jävla provocerad av er och då jag pysslat med det här i över 10 år så vet jag ju att det inte ligger något mer bakom än avundsjuka. Jag säljer bara mer och mer och tjänar mer och mer. Och om ni inte låter mig få ha semester och njuta lite av skogen men trots det lägga ut samarbeten som jag såklart tjänar pengar på så ber jag er ödmjukast att antingen dra åt helvete eller bara hålla käften! Ska vi säga så? Perfekt. Puss! Ska åka utför i Klövsjö hela dagen idag och till kvällen kommer ett sponsrat inlägg. Klirr i kassan det blir limoservice från flygplatsen till ön. Hade bokat en kock om jag inte var så noga med vad jag äter men hej! Finns det en kock på Koh Lanta som är bra på att laga sjukt hälsosam mat så tveka inte att skriva till mig!

You Might Also Like

 • Jj
  27 december, 2018 at 11:05

  Avundsjuka?! På en som skaffade en unge en vecka in på nya förhållandet som sprack typ veckan efter?!

 • Hanna
  27 december, 2018 at 14:02

  Vi är på Koh Lanta nu, på södra delen. Så jag hoppas ni valt den delen, för norra är extremt mycket svenskar. Vi bor i en Bungalow på stranden. Bra mat finns nästan överallt så du blir nog ej besviken. Big Bobby Boy gör fantastiska Thai spicy grytor. 🙂

 • Mimmi
  27 december, 2018 at 14:20

  du är ett enda stort rovhål, avundsjuk på ditt liv/livsstil -nä
  avundsjuk på att så många ändå slickar rumpa -ja

 • lillajag
  27 december, 2018 at 14:29

  Jag menar inget illa men är det mode i bloggvärlden nu att utpeka följarna till monster? Bianca började och du hakar på.;)

 • MajaSkellHell
  27 december, 2018 at 17:28

  Håller med dig Katrin. Herregud att folk inte förstår detta med att försörja sig 😁 och ”Lilla jag” det är inte alla följare som kan eller behöver casha in den avhyvlingen utan alla tvångshatare som inte fixar att slita sig från Katrin och sitter med hopsnörpta munnar och har svart bälte i bitterfitteri. God fortsättning alla, och en skön semester till digboch de dina Katrin

 • lillajag
  27 december, 2018 at 18:28

  Är det inte lite så här. Somliga går till överdrift med smöreri och andra i bitterhet. Ja inte vet jag. Men jag uppfattar att det är lite så då jag läser kommentarerna i bloggarna.:)

 • kristina
  28 december, 2018 at 13:53

  Det är klart, att du sticker ut, som inte ber om ursäkt för din existens! Det provocerar. Men, keep
  going, Katrin. Det gör du så bra!