Instagram

Katrins Snapshots

Jaha men då alla plötsligt slocknade i bilen kan jag ta tillfället i akt för att hylla min vän. Jag har aldrig mött, tror inte att det finns, en person i världen som har en sån begåvning till att se vackra saker. Nu har han inträtt min pappas nya lägenhet och det är så vackert och fridfullt och smakfullt och genuint. Pontus ägnar varenda centimeter sitt fulla engagemang, inget bara hamnar där allt är planerat och noga utstuderat. Lite irriterad är jag över han gjort pappas lägenhet finare än min men å andra sidan ger det oss möjligheten att göra om min i framtiden! Vill ni anlita den bästa inredaren har ni honom här @nilvanderateljeer. Själv ska jag hänga med den här ljuvliga vännen 10 veckor i Thailand. En otrolig lyx. Pontus, du är en tillgång i mitt liv. En gång i tiden försökte jag bli ihop med honom också. Det var helt omöjligt. På bilderna ser ni hur Pontus försöker lära mig saker om inredning. Han säger alltid en massa konstiga ord som jag inte hört. Men då ska jag inte gå in på när han ska lära mig om växter! Fy där snackar vi tråk. Hur kan det ha någon betydelse vad en växt heter undrar jag? Inte min hobby precis. Tur att vi har andra saker gemensamt.

You Might Also Like

 • effektiv viktnedgång
  22 december, 2018 at 20:02

  Äkta Reductil. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.

  [email protected]

 • Demitri
  23 december, 2018 at 02:01

  Och ”inträtt” ska väl betyda ”inrett”, kantänka. Jävla spån.