Instagram

Katrins Snapshots

Att sätta sig bakfull sju timmar i en bil med barn är både en bra idé och en dålig. Det bra är att man inte är lika mottaglig för utbrott över pärlplattor som pajar, var tog ekorrens svans vägen liksom? Gallskrik. Jag kan inte hålla mig från att skratta. Ännu mera skrik – HUR kan jag skratta åt en sån sak? HITTA SVANSEN!!! Ja ja ja… Det dåliga är det är jobbigare än vanligt med alla uppgifter. Byta sim-kort mellan telefoner, säkerhetskopiera, lösenord, appar hur kan det alltid vara så mycket att göra med barn? Inget att göra kring mig, tusen saker kring dem? Vi hade i alla fall en härlig avslutning på det här året igår. DJ Jordi spelade glatt @restaurangbardot så stämningen var på topp! @hannah_ekwall hade gjort oss så fina vilken lyx att ha en vän som trollar med ens utseende på nolltid. Fy faaan hetsen på slutet där innan dagens avfärd blev ruggig ändå. Men det gick ihop. Hann till och med att dela ut julklappar på jobbet. Hade mått dåligt idag om jag inte fått till det. Åååååååå Gud så skönt. Nu kommer det inte hända ett skit i min inkorg på flera dagar. Två timmar kvar till Östersund och precis alla våra familjemedlemmar. Min familj, Bingos familj, om några dagar kommer Falke och Alex upp. Cirka 30 personer familj är vi. Bra uppslutning. Kul att alla vill vara tillsammans. Ok jag ska sluta skriva nu känner att jag svamlar. Sköna bakisskalle ändå. Kommer sakna den.

You Might Also Like

 • P
  22 december, 2018 at 16:18

  Texten är jäkligt liten, måste den vara det??

 • effektiv viktnedgång
  22 december, 2018 at 17:04

  Äkta Reductil. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.

  [email protected]

 • Ewa
  26 december, 2018 at 12:45

  Djäkligt oansvarigt med barn i bilen, och mot medtrafikanter. Tacksam att jag inte mötte dig, bakis har man en reaktionstid som en zombie.