Instagram

Katrins Snapshots

Jag har sovit åtta timmar utan att bli väckt en enda gång. Inte en enda gång har jag vaknat jag är överlycklig! Men klart att föräldrarfikat skulle vara på min enda möjliga sovmorgon så så var det med det. Älskar Ringos fröknar de är helt otroliga. Kerstin, Lotta, Matt. Fantastiska människor. A nä men då kickar vi igång den här dagen. Första anhalt gymet. @philiplailani nu kommer jag. Och jag är jävligt taggad. Vi kör med andra ord live klockan 10 idag. Förlåt för det men nu handlar det om att trycka in allt så bra det bara går! Två dagar sen tar vi semester. Bra bra.

You Might Also Like

  • effektiv viktnedgång
    22 december, 2018 at 17:07

    Äkta Reductil. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.

    [email protected]