Instagram

Katrins Snapshots

Jag kommer ju falla dit snart jag fattar ju det. Det är därför jag aldrig åker till en kennel. Skulle aldrig lämna utan. Idag blev jag utsatt för de här små kärleksmoffinsarna och jävlar va mysigt. Kanske köper en hund till Ringo i maj. Bingo säger att han tar hunden när han tar barnen så är inte det ett perfekt upplägg? Och tre barn eller tre barn och en hund är ju ingen skillnad. Carro säger att man vänjer sig vid den där vidriga kvällspromenaden för man älskar hunden så mycket. Hur bestämmer man sig för vilken ras man köper? Vi måste ju ha en liten hund. Som inte hårar. Men som springer milen med mig utan tjafs. Jag älskar att forma och skapa så jag skulle kunna dressera en hund inga problem. En rottweiler kanske? Fast den är ju inte så liten. Och den hårar. Springer gör den, en av tre! Vad tycker ni det måste ju vara en hund som passar mig. En pitbull kanske? Hårar. En rolig pudel som man kan klippa frisyr på? En nakenhund vore kul. Hårar inte. Hit me!

You Might Also Like

 • Sanna
  19 december, 2018 at 23:34

  Engelsk staff – nannydog. Hårar dock men såå bra med barnen och har uthållighet!

 • S
  20 december, 2018 at 01:01

  En bichon havanais, hårar inte, kan springa milen med dig utan problem om du lär den det. Ska vara en lekfull o mysig hund.

 • JENNY
  20 december, 2018 at 08:46

  En staffordshire bullterrier är en perfekt träningskompis. Barnvänlig och go.

  En mindre envis hund är en labrador.

 • Mimmi
  21 december, 2018 at 08:46

  Dvärgschnauzer! Ett knippe till hund. Lat hemma, energisk utomhus, lättränad och fäller icke. Har haft två!

 • Malin
  21 december, 2018 at 11:45

  Håller med föregående skrivare, Dvärgschnauzer är en perfekt hund, älskar ungar och springer lätt milen. Fäller inge hår och luktar inte illa. Lättlärd och en rent ut sagt riktigt trevlig hund. Vi har en vit/ Sigge springer med mig på långa promenader lätt. jag har honom lös dessutom och har superpli på honom. Välj den! Jag lovar du kommer att älska den och alla runt om er kommer att slåss om att vara hundvakt 🙂

 • Monica
  21 december, 2018 at 12:57

  Petit Brabancon! Jag har min fjärde just nu! Kommer aldrig köpa annan ras. Stor hund i liten förpackning brukar man säga. Otroligt charmig och rolig, användes som hovnarr förr i tiden pga sitt roliga sätt och fulsnygga utseende. En fantastiskt hund som ligger i soffan under täcket med dig om du vill göra det hela dagen men gärna springer flera mil i skogen om du hellre vill det. Inga rastypiska sjukdomar eller problematik som många andra raser. En helt perfekt hund helt enkelt som passar familj med barn, jag har fyra barn (3-8år). Man skrattar mkt åt denna smarta lilla hund. Den biter inte på skor eller kissar revir inne heller. Som sagt perfekt! Man blir kär när man träffar en petit Brabancon! Du måste kolla bilder och läsa om den. Hör av dig om tips å kennlar. Lycka till!