Instagram

Katrins Snapshots

Jag skippar aldrig gymet. Träning med @philiplailani är bland det käraste jag har. Om jag ska vara helt ärlig känner jag mig inte alls särkilt stressad. Jag gör det sällan. För varje barn jag fött har jag lärt mig att lägga på en kvart per barn. Så ska vi vara någonstans 17 ställer jag in mig på att det är 16.15 så är jag där vid 16.45. Samma med julen. För mig är julafton på torsdag. Imorgon reser vi bort (fast vi reser på lördag), alltså måste jag vara helt klar med allt idag. Och det är jag! Så imorgon spelar jag padel, bjuder mina kollegor på lunch, spelar in en plötslig spot med Malin. På torsdag gör jag en ansiktsbehandling och tränar igen. Vill ni verkligen höra vad jag ska göra på fredag? Ha ha, fransarna, naglarna, frisören och spela padelmatch med nån DJ. Panik men @helena_ungh verkar ha fått storhetsvansinne och tycker att vi nu kan möta killar också. Hörni! Ge bort den bästa julklappen i år. Ett presentkort på träning/ hemmaträning från @atennmark och @philiplailani. Kolla bild nr två och klicka hem!

You Might Also Like

 • Katti
  18 december, 2018 at 17:58

  Såg att denguefeber härjar på Koh Lanta. Hoppas ni klarar er.

 • effektiv viktnedgång
  18 december, 2018 at 20:29

  Äkta Reductil. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.

  [email protected]

 • Gerra K-Son
  18 december, 2018 at 20:55

  Har besökt din blogg, trevlig kommer tillbaka