Instagram

Katrins Snapshots

Här har vi huset vi hyrt januari till den 7 mars. Det ser ju rogivande ut. Kommer jag att bli för lugn av att sitta där och glo på havet i 10 veckor? Jag ser på den här härliga poolen och havet och det slår mig att jag behöver en barnflicka. Och en tränare. Och en yogainstruktör. Ni är ju många som bor på Lanta. Kan ni höra er för eller vet ni? Skriv till mig i DM vore så skönt att ha allt klart. Kan tänka mig en barnflicka som välkomnar oss vid ankomst, en tränare som kommer den 5:e januari det vore väl fint? Väldigt fint det förtjänar jag ha ha. Gör jag? Ja men det gör jag, jag måste jobba där nere. Och träna! Träna massor. Varje dag vill jag träna.

You Might Also Like

 • Elina
  17 december, 2018 at 22:30

  Jag kommer vara på Koh Lanta 13 januari-6 mars, så om du behöver lite extra hjälp med barnpassning är det bara att skriva ett mail 😊

 • effektiv viktnedgång
  17 december, 2018 at 23:16

  Äkta Reductil. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.

  [email protected]

 • Lessismore
  7 februari, 2019 at 22:22

  Katrin. Berättade för en vän om vår 3 månaders resa till Koh Lanta och hon tipsade mig att följa dig! Vi kom igår och här är underbart. Just nu på klang dao.
  Hur löste du barnflicka? Vi har fyra småttingar 6,4,3 och 8 månader. Du verkar vara så nöjd:)