Instagram

Katrins Snapshots

Fyra fantastiska ungar har jag fått. Ja men jag fick Nova när hon var sex och det är ju ändå jag som kör kondomsnacket ja men fan @erikaheizinger ja ba gjorde det, det gick bra. Snoppen ska in i snippan förr eller senare så jag körde lite avslappnat/sköna styvmorsan-snack i helgen. Det gick såååå bra inte alls pinsamt. Jag vill tipsa er om två saker idag. Anlita @confettiquette när ni ska göra barnkalas. Minns ni padelmatchen vi torskade mot min syrra? Hennes partner är hon som startat kalasbolaget. Alltså syrrans partner i padelmatchen har startat @confettiquette inte ett padelbolag. Så jag är tydlig. Grymma! (Bild 2 och 3). Sen tårtan. Inte bara fin utan sjukt god också. Värt att nämnas. Tack @dintarta.se supersuccé.

You Might Also Like

  • effektiv viktnedgång
    17 december, 2018 at 23:17

    Äkta Reductil. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.

    [email protected]