Instagram

Cleanmate S 950

I annonssamarbete med @coolest.se
Jag vill tipsa er om en julklapp att ge bort i år, nämligen robotdammsugaren Cleanmate S950. Det finns roligare saker att lägga sin tid på än städning, vilket S950 löser! Den sköter både dammsugning och våttorkning, helt utan ansträngning från mig. Jag kan enkelt med en app städa och torka golven i hela lägenheten när jag gör roligare saker. Via appen kan jag navigera robotdammsugaren vart den ska städa och jag kan välja bland de olika programmen hur jag vill att den ska städa. Jag kan exempelvis ställa in den på att städa en begränsad yta, typ köket där barnen spiller och smular hela tiden! Även mattorna, listerna eller max städa hela lägenheten, fantastiskt. Om ni anger rabattkoden Katrin30 får ni hela 30% rabatt på redan nedsatt kampanjpris.  Köp den här!

You Might Also Like

 • effektiv viktnedgång
  16 december, 2018 at 18:07

  Äkta Reductil. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.

  [email protected]

 • Petra
  16 december, 2018 at 20:46

  Måste säga att jag blev grymt ledsen när jag hörde din okunskap om psykisk ohälsa…. och dessutom avbröt på ett jävligt okänsligt sätt genom att prata om hemlösa katter (vilket är hemskt)??? Har fyra barn, varav en som lider av psykisk ohälsa + blivit mobbad för att vara annorlunda, som inneburit självmordsförsök, ångest och ett liv ingen människa förtjänar. Ditt okänsliga sätt att resonera kring detta ämne fick mig att bara vilja gråta. En ursäkt vore fan på plats!

 • Petra
  16 december, 2018 at 20:55

  För att inte bara ge ris, måste jag säga att jag diggat skarpt er podd och varit mycket imponerad över ert sätt att hantera separation och fortsatt umgänge med barnen tillsammans.