Instagram

Katrins Snapshots

Bingo jobbar hårt för @musikhjälpen och @suicidezero det är kul att se. Så hårt att han ska åka till Lund och vara med i sändning imorgon och missar Rambos kalas – 20 femåringar – så på sätt och vis känns det som att jag också är med och bidrar. Det är kul att den där stora tavlan är uppe i 95 601 kr och mer lär det bli. Så nu stöttar vi @bingorimer arbete för att dra in så mycket som möjligt till @suicidezero tycker jag. Ni går in på xxx.se och beställer en tavla som heter ”tiotusen kramar”. Jag ska beställa en. Och skänka. Vem ska få min tavla? Känner du någon som mår dåligt psykiskt? Skriv i kommentarsfältet så ska jag skicka en tavla. Alltså jag väjer en. Eller två kanske? Jag skänker tre tavlor det känns bra. Väljer ut tre vinnare imorgon kväll så dundra på. Och beställ tavlan också! #tiotusenkramar

You Might Also Like

  • Sofia I
    15 december, 2018 at 23:41

    Som alltid bra initiativ av dig Katrin! Jag skulle vilja skänka en tavla till min lillebror som går igenom en tuff period just nu. Han mår väldigt dåligt, men har har många som bryr sig om honom så det kommer bara bli bättre. En tavla skulle nog göra honom väldigt glad då han gillar konst. Tack!

  • Marlene
    16 december, 2018 at 05:10

    Jag har 2 personer i min nära krets som mår dåligt. Om jag vinner får jag välja att göra en av dem glada 💕