Instagram

Katrins Snapshots

Bingo jobbar hårt för @musikhjälpen och @suicidezero det är kul att se. Så hårt att han ska åka till Lund och vara med i sändning imorgon och missar Rambos kalas – 20 femåringar – så på sätt och vis känns det som att jag också är med och bidrar. Det är kul att den där stora tavlan är uppe i 95 601 kr och mer lär det bli. Så nu stöttar vi @bingorimer arbete för att dra in så mycket som möjligt till @suicidezero tycker jag. Ni går in på xxx.se och beställer en tavla som heter ”tiotusen kramar”. Jag ska beställa en. Och skänka. Vem ska få min tavla? Känner du någon som mår dåligt psykiskt? Skriv i kommentarsfältet så ska jag skicka en tavla. Alltså jag väjer en. Eller två kanske? Jag skänker tre tavlor det känns bra. Väljer ut tre vinnare imorgon kväll så dundra på. Och beställ tavlan också! #tiotusenkramar

You Might Also Like

 • Anna
  16 december, 2018 at 10:33

  Hej! Här är en äldre kvinna som mår både psykiskt och fysiskt dåligt. Skulle bli så glad om jag fick en av tavlorna. Tack för en underhållande blogg!

 • Carina
  16 december, 2018 at 11:13

  Min son, en rullstolsburen kille med autism, skulle helt klart bli superglad över en tavla med Avicii. 🍀 God Jul till dig och ditt härliga gäng 🎅🎄

 • Malin
  16 december, 2018 at 11:20

  Jobbar med psykisk ohälsa, något som tar otroligt hårt på mig själv. Så mkt människor går och bär på. Härligt jobbat av honom! Och jag skulle vilja vinna en tavlan till min son, allra helst en som pryds av Avicci, hans största idol & som berörde honom djupt med sin tragiska bortgång ❤️.

 • Susanne Edvardsson
  16 december, 2018 at 15:50

  Har en son som har mått dåligt sen övre tonåren😢. Han kämpar varje dag för att få ett så ” vanligt” liv som möjligt. Fsk är inte alltid lätt att kriga med. Stolt över att han kämpar vidare❤️

 • Carro
  16 december, 2018 at 17:20

  Jag opererade in nya diskproteser i ländryggen för en månad sedan och precis innan fick jag diagnosen ADHD. Har mått otroligt dåligt psykiskt och fysiskt i flera år.. men känner nu att jag vill börja leva livet och det skulle vara jätte kul att ha något materiellt som symboliserar min mitt nya liv så jag kan påminnas i jobbiga stunder! skulle bli väldigt tacksam för en gåva du vill skänka för att sprida lite glädje!

 • effektiv viktnedgång
  16 december, 2018 at 17:33

  Äkta Reductil. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.

  [email protected]