Instagram

Katrins Snapshots

Idag hade vi klassåterträff från min första klass, alltså den jag gick i från 1:an till 9:an då jag flyttade till stan. Träffen var huset bredvid där jag bor så jag bad mamma komma över ett par timmar så jag kunde gå ner en stund. Det var med lite vemod jag gick dit men det var verkligen fantastiskt. Underbara människor med härliga liv att lyssna på. De flesta av dem har jag inte sett på 27 år och det mest spännande var att prata med killarna. Små pojkar som ser typ likadana ut fast de nu är män med massa barn och seriösa jobb. Otroligt roligt, jag är så glad att jag samlade kraft och faktiskt gick ner. Och Paola hade hittat vår bok från 1:an. När jag var sju år skulle jag bli balettdansös, mitt favoritintresse var att spela piano och den bästa hiten jag visste var ”Sverige är fantastiskt”. Så där ser ni alla föräldrar där ute. Hur livet kan tvärvända. Ha ha Sverige är fantastiskt, vad var det för hit?

You Might Also Like