Instagram

Katrins Snapshots

Ibland måste jag stanna upp och tänka till. Är det jag som har gjort allt det där? Hur lyckades jag med det? Det är ju inte klokt vad jag byggt upp. Jag ställde mig i köket och bakade lite. Jag är ingen bagare. Eller kock. Hur kunde jag få till det här så bra? Att mina produkter pryder väggar, gavlar och gångar i 85% av Sveriges butiker. Jag gjorde det inte. Jag startade det bara. De som har gjort det är hängivna, ambitiösa, kärleksfulla personer som älskar @cleaneating.se lika mycket som jag. Jag tänker? Finns det många chefer som ligger på soffan när barnen har somnat och känner sig fyllda av kärlek över sin personal? Jag har aldrig problem, tjafs eller sjuka anställda. Vi skrattar åt dem som är sjuka eller inte slår sina säljrekord månad efter månad. Jag älskar att betala ut löner ju mer desto bättre då vi alla presterar. Och det blir bara mer. Och mer och mer! Jag måste helt enkelt vara en grym person. Som får ha så bra anställda. Just nu känns det som att vi håller på att explodera minst sagt. Jag ser inget slut på den här framgångssagan och jag kommer varken sälja eller släppa in någon. Jag tänker att jag vill jobba med det här tills jag stupar. Finns inget annat jag hellre skulle vilja göra. Tack till alla @cleaneating.se jag kommer alltid att se till att ni har den bästa arbetsplatsen och att ni aldrig vill sluta. För utan er är jag så liten. Väggen har @victoria.hammargren byggt upp @icamaxinacka idag. Visst är den fantastisk?

You Might Also Like

 • jon
  12 december, 2018 at 01:15

  Nu har du resurserna till att få Svenska folket att fatta vad som krävs för att komma i form. Så många springer på gym i 10-15 år och så många bantar, men når aldrig den kropp de vill ha och de känner sig aldrig sexiga i vad de har uppnått.

  Svaret ligger såklart inte i träningen utan i kosten. Men att äta mindre går rakt emot våra kroppars första regel. Vi är byggda för att lägga på oss vikt så vi klarar oss över vintern. Att kämpa emot sin egen kropp, samtidigt som man kämpar på gymmet och roddar med matlagning är för mycket för 90% av alla människor.

  LCHF tar bort problemet med att motarbeta kroppen och det strukturerar matlagningen samtidigt. Du vet ju allt det här så klart, men alla måste ju förstå att LCHF inte är en jobbig diet.. det är en livsstil som våra kroppar är byggda för.

  När du samlat tillräckligt med resurser, har du ju chansen att sprida tanken bakom LCHF. Kanske ett matlagningsprogram på Tv4, kanske en kedja med lunchrestauranger som säljer LCHF till ett vettigt pris. Kanske något politiskt med skolmaten, typ John Oliver. Eller hitta någon karismatisk person som kan sälja det hela. Någon på TV eller någon influencer.

  Tror det här är viktigt. Säkert galet jobbigt att dra ihop, och säkert svårt att tjäna pengar på. Men viktigt.

 • Nina
  12 december, 2018 at 01:43

  ”Vi skrattar åt dem som är sjuka eller inte slår sina säljrekord…”
  Vad fan menar du??! Vilken skam att uttala sig så!
  Du är en bra chef? Nej, knappast!

 • Gammeltjärringen
  12 december, 2018 at 10:08

  Jag, precis som Nina reagerar oxå över det du skriver. Att du skriver att du skrattar åt dem som är sjuka. Hoppas verkligen att du inte jinxar dig själv till slut. Alltid lite farligt att tro att man själv bestämmer om man blir sjuk eller inte.Så enkelt är det inte. Det kan drabba dig och din familj fortare än du tror – och VEM blir du då?
  Då rasar allt som ett korthus. Det är inte alltid det hjälper att ringa KRY.appen eller den privata mottagningen på nåt ”fancy” sjukhus å segla före i kön… Sjukdom kan drabba dig liksom alla andra. Det kan drabba dina barn.Men den stora frågan är VAD gör du då? Jag hoppas att du har tillräckligt med vänner runt omkring dig, massor av pengar att satsa på att bli frisk, och framför allt har en sjujäkla tur så att du slipper dö. För väldigt många har inte den turen hur positivt de än tänker, hur gärna de än vill få det att fungera, och hur mycket de än försöker att kämpa. Så går det inte. Skänk dem gärna en tanke, Katrin.Tänkt om – och tänkt rätt.

 • Ulrika
  14 december, 2018 at 05:55

  Jag kan ju givetvis inte föra din talan över vad du menar med att du skrattar åt dom som är sjuka men det känns inte som du menar något negativt med det, mer att jaha nu är han sjuk haha men det kommer lösa sig för oss ändå! Varför ska folk alltid ta allt negativt och vara så lättkränkta? Tror dock de är den senaste trenden, kom häng med mig så
  är vi lättkränkta ihop..
  I alla fall, älskar sammanhållningen som verkar finns på kontoret, den bästa känslan som finns är ju när man vaknar upp på morgon och tänker, jippi idag ska jag till jobbet!
  Keep up the good work,
  Puss